WIJ
Bij Evers Soerjatin doen we waar we goed in zijn. We behandelen complexe corporate en commerciële geschillen en treden op in conflict- of crisissituaties, waarbij het voor onze cliënten ‘erop of eronder’ is. Dit doen we op een plek waar we als litigation boutique horen: in de top van de markt.

Daar bevinden we ons omdat we voor de toonaangevende zaken die we doen, letterlijk en figuurlijk alles in huis hebben: strategisch inzicht, lef en de allerhoogste juridische kwaliteit. Onze cliënten waarderen ons om onze creativiteit, onafhankelijke benadering en praktische aanpak. .

We leggen de lat hoog, en we helpen jou om die lat te bereiken. Of je nu student-stagiair of startend advocaat bent: je draait volop mee in de zaken die we doen. We dagen je niet alleen uit om je talenten te laten zien, maar we helpen je ook om deze optimaal te ontwikkelen en te benutten.

Uiteindelijk telt het resultaat dat we als team bereiken. Jouw kennis van het vak, en het plezier dat we hebben, zijn daarbij onmisbaar.

JIJ
Ben je op zoek naar een werkstudentschap of studentstage? Kom dan vooral bij ons langs op de bedrijvendag van een van de universiteiten, of meld je aan voor een van onze inhousedagen op ons kantoor aan het Amsterdamse Vondelpark. Volg ons op LinkedIn of Instagram voor alle data.

Ben je afgestudeerd en zoek je een (nieuwe) baan? Bekijk onze vacatures op
everssoerjatin.com/werkenbij. Een mailtje sturen naar werkenbij@everssoerjatin.com of bellen met onze kantoordirecteur Meagan Roovers via 020 572 78 72 kan natuurlijk ook.