Freshfields Bruckhaus Deringer

Freshfields Bruckhaus Deringer is al jaren één van de meest prestigieuze internationale advocatenkantoren ter wereld.

Achter dat predicaat gaat een wereld schuil waarin getalenteerde professionals werken aan complexe zaken. Onze internationale en nationale cliënten zien ons als een betrouwbare adviseur en probleemoplosser die snel en doelgericht tot creatieve oplossingen komt, rekening houdend met maatschappelijke verantwoordelijkheden.

’s Werelds grootste internationale organisaties vertrouwen op ons om hen te helpen de juiste beslissingen te nemen in een snel veranderende wereld. We combineren de kennis, ervaring en energie van het hele kantoor om de meest complexe uitdagingen van onze cliënten op te lossen, waar en wanneer ze zich ook voordoen

Ons kantoor bestaat uit acht praktijkgroepen met elk hun eigen specialisaties. De aard van het werk vereist dat we regelmatig met verschillende praktijkgroepen in teamverband werken. Deze teams bestaan uit advocaten, fiscalisten en (kandidaat-) notarissen uit verschillende praktijkgroepen en jurisdicties. Freshfields heeft een internationale reikwijdte. Dit betekent dat zelfs in de meest complexe zaken, waarbij diverse jurisdicties en landen betrokken zijn, onze cliënten overal dezelfde excellente service kunnen verwachten binnen de volgende acht praktijkgroepen:

– GT- Corporate
– GT – Finance
– GT – Notariaat
– Tax
– People and Reward
– Antitrust, Competition and Trade
– Dispute Resolution
– IP/IT

We willen niet de grootste zijn, maar wel tot de allerbesten behoren. Wil jij jezelf onderdompelen in uitdagende zaken, deel uitmaken van ons internationale team en ben jij excellent and not too serious?

Solliciteer voor een twee maanden durende, full time stage of meld je aan voor een van onze evenementen via www.werkenbijfreshfields.nl. Vragen? Neem contact op met onze graduate recruiter: Jente Hamminga: jente.hamminga@freshfields.com, +31 (0)6 25 27 69 48.