New Ground Law

Choose a job you love, and you will never work a day in your life

NewGround Law is een innovatief top niche advocaten- en notarissenkantoor op de Zuidas in Amsterdam, gestart in 2019 door de top van Nederlandse vastgoedjuristen. Samen goed voor ruim honderd jaar ervaring, een grote diversiteit aan cliënten en een eigenzinnige kantoorformule om conventies in de markt te doorbreken. We richten ons op hetgeen er écht toe doet. En als het moet doen we het ook écht helemaal anders. Dat is NEWGROUND.

Top niche in vastgoed-, omgevings-, energie- en milieurecht
NewGround Law is gespecialiseerd in vastgoedrecht, transacties, omgevings-, energie- en milieurecht en begeleidt en adviseert grote (internationale) cliënten bij vastgoedzaken in de breedste zin van het woord. Het kantoor heeft ca. 25 advocaten en notarissen waarvan 6 partners.

Ervaring opdoen bij NewGround Law
Als student in de eindfase van je rechtenstudie word je tijdens je stage of werkstudentschap bij NewGround Law betrokken bij allerhande dossiers. Je verricht literatuur- en jurisprudentieonderzoek, adviseert bij het voorbereiden van (proces)stukken en je schrijft adviezen. Soms kun je mee naar zittingen en cliëntmeetings. Als student-stagiair werk je gedurende 2 maanden fulltime en als werkstudent gedurende 7 maanden 2 à 3 dagen per week met een vakkundig, gepassioneerd, divers en inclusief team. NewGround Law staat naast hard werken ook voor een goede work-life balance, met een informele sfeer met regelmatig gemeenschappelijke activiteiten. Bekijk onze Instagram.

Talenten
Wij zijn altijd op zoek naar talent en bieden jou alle kansen om het beste uit jezelf te halen. Lees meer over onze cultuur, onze ambities en bekijk de profielen van onze advocaten op de website. Herken je jezelf in waar NewGround Law voor staat, stuur dan een e-mail, met je cv, cijfers en je motivatie naar jobs@newgroundlaw.com t.a.v. Willemijn Honders.