Van Benthem & Keulen

EEN TOEKOMST BIJ VAN BENTHEM & KEULEN

Werken bij Van Benthem & Keulen? Dat betekent werken in een omgeving waarin de cliënt centraal staat, je op topniveau werkt en waar veel aandacht is voor ontwikkeling, goede persoonlijke verhoudingen en samenwerking. Bij Van Benthem & Keulen werk je aan uitdagende zaken. Daarbij lever je samen met jouw collega’s topkwaliteit op de Van Benthem & Keulen manier: juridische expertise op maat, vertaald naar praktische en innovatieve oplossingen voor onze cliënten.

Iedere juridische professional bij Van Benthem & Keulen neemt deel aan een met zorg ontwikkeld en permanent opleidingsprogramma. Ons opleidingsprogramma is enerzijds gericht is op vakinhoudelijke ontwikkeling. Dit vullen wij onder andere in door onze juridische professionals de gelegenheid te bieden om diepgaande juridische specialisatieopleidingen, zoals GROTIUS, te volgen. Anderzijds besteden wij veel aandacht aan de ontwikkeling van competenties en vaardigheden, zoals commerciële vaardigheden, onderhandelen,  presenteren, pleiten, mediation en is er volop aandacht voor Legal Tech en andere marktontwikkelingen.

Wij bieden niet alleen de mogelijkheid om je te ontwikkelen, wij zorgen ook voor een goede, fijne en gezonde werkomgeving. Onze mensen vormen een hechte groep en werken prettig samen. Bovendien is er volop gelegenheid voor sociale en sportieve activiteiten die maken dat de onderlinge banden hecht worden gesmeed. Wij werken samen om het beste in elkaar boven te halen!

Van Benthem & Keulen is hét ambitieuze en toegankelijke fullservicekantoor in advocatuur en notariaat. Wij richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen en zijn sterk vertegenwoordigd in retail, zorg, finance, onderwijs, energie en overheid. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation. Ons kantoor is lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van 148 advocatenkantoren in 82 landen.

Van Benthem & Keulen mag zich rekenen tot de top 20 grootste kantoren van Nederland en is winnaar van 2 Computable Awards. Met het winnen van deze prestigieuze ICT Awards laat Van Benthem & Keulen zien één van de voorlopers in Legal Tech-oplossingen te zijn. Van Benthem & Keulen staat voor transparantie, toegankelijkheid en topkwaliteit. Al bijna 80 jaar lang. Wij zoeken de dialoog met de markt en onze cliënten. Onze 90 juridische professionals koppelen top juridische dienstverlening aan innovatie en kennisdeling. Ze luisteren eerst, vragen door om daarna pas te adviseren. Anno 2019 noemt de markt deze aanpak de nieuwe standaard. Wij noemen het een wezenlijk kenmerk van onze identiteit.

Topkwaliteit, een uitstekende opleiding en een prettige open cultuur kenmerken het werken bij Van Benthem & Keulen. Denk jij dat zo’n omgeving ook jou laat schitteren? Dan ligt jouw toekomst misschien bij Van Benthem & Keulen.

Wil je meer weten over ons kantoor? Kijk dan op www.vbk.nl