Bird & Bird

Bird & Bird LLP is een internationaal advocatenkantoor. Wij combineren excellente juridische expertise met diepgaande sectorkennis. Een sterke focus ligt op high-tech en gereguleerde sectoren, zoals Technology & Communications, Life Sciences, Media en Energy & Utilities.

Wij hebben meer dan 1400 juristen in 30 kantoren in Europa, het Midden-Oosten, de USA, Azië en Australië en hechte relaties met kantoren in andere delen van de wereld.

Onze Nederlandse kantoren zijn gevestigd in Den Haag en Amsterdam. Het team van Bird & Bird NL bestaat uit ca. 80 advocaten, fiscalisten en notarissen. Onze cliënten zijn grote en middelgrote ondernemingen in met name Europa, Azië en de Verenigde Staten. Bird & Bird is een full-service kantoor. Ons kantoor is ingedeeld in de volgende secties: TIME (Telecom Internet Media & Energie), IE, Ondernemingsrecht, Banking & Finance, Arbeidsrecht, Tax en Notariaat.

Bij Bird & Bird benaderen we je als individu en moedigen we je aan je te ontwikkelen ongeacht je afkomst of voorkeuren. We streven naar een divers team van mensen van verschillende achtergronden en met uiteenlopende ideeën. Onze inspanningen leveren zichtbaar resultaat op en daar zijn we trots op. De sfeer binnen ons kantoor wordt door onze medewerkers als informeel, open en dynamisch ervaren. We lopen vaak bij elkaar binnen voor advies of overleg.

Wij zijn altijd op zoek naar juridisch talent. Kennismaking kan o.a. op (online) events. Kijk in de agenda op onze werkenbij site en geef je op. Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens een stage van twee maanden verder kennis te maken met ons kantoor. Kijk voor alle mogelijkheden op www.werkenbijbirdenbird.nl

BIRD&BIRD_POS_LOGO_5PMS