Dentons

Bouw jij mee aan het advocatenkantoor van de toekomst?

Als ‘s werelds grootste en snelst groeiende advocatenkantoor hebben we ruim 6.000 advocaten en professionals op meer dan 160 locaties in meer dan 80 landen. Dit zorgt ervoor dat wij een aantrekkelijk internationaal perspectief kunnen bieden aan al onze collega’s en cliënten.

Eén van de kenmerken die Dentons uniek maakt is onze polycentrische benadering: we hebben geen wereldwijd hoofdkantoor en geen dominante cultuur. Hierdoor zijn we in staat om de verschillende lokale culturen waarin we werken en leven te begrijpen en door te voeren in onze visie. Dit zorgt voor een unieke positieve cultuur waarin je kan groeien en je loopbaan verder vorm kunt geven zoals jij dat wilt. In Nederland bestaat deze cultuur uit jezelf kunnen zijn, gemotiveerde collega’s, volop ontwikkelingsmogelijkheden, themacommissies waarin je je stem kunt laten horen, sportteams, borrels en jaarlijkse uitjes.

Dentons’ diversiteit

Dentons staat voor diversiteit van onze collega’s, cliënten en van de gemeenschappen waarin we werken en leven. We bieden onze cliënten talent met verschillende achtergronden, uit verschillende landen, met ervaring vanuit verschillende rechtsgebieden, waardoor we in staat zijn om in vrijwel elke plek op de wereld een geschil te kunnen oplossen. Voor onze medewerkers willen we een omgeving creëren waarin plek is voor iedereen en waar we met respect met elkaar omgaan.

Flexibiliteit

De manier waarop we werken binnen Dentons is gebaseerd op vertrouwen en flexibiliteit. Zo is er volop ruimte om je werkzaamheden op een flexibele en efficiënte manier in te richten, zowel vanuit huis als op kantoor. Op deze manier zorgen we ervoor dat onze cliënten de beste service krijgen, je optimaal kunt samenwerken met collega’s en je eigen ontwikkeling kunt stimuleren. We helpen je om het beste uit jezelf te halen.

Werken bij Dentons

Wij zijn continu op zoek naar nieuw talent om ons team in Amsterdam te komen versterken. Heb je onlangs je rechtenstudie afgerond? Dan is een plek binnen onze groeiende organisatie als advocaat-stagiair, fiscalist of kandidaat-notaris wellicht iets voor jou. Wij geloven niet in een stageperiode als  proefperiode. Wij zijn gericht op de lange termijn en ons uitgangspunt is dat er voor ons talent altijd plek is om door te groeien. Een sectiewissel is bij ons optioneel en onze manier van belonen gericht op het aantrekken en behouden van talent. Daarnaast wordt je ontwikkeling verder vormgegeven door trainingen en workshops die binnen ons wereldwijde NextTalent platform worden aangeboden.

Student-stage

Ben je nog student en wil je je oriënteren op een carrière binnen de advocatuur? Solliciteer dan bij ons voor een student-stage. De student-stage duurt twee maanden en biedt je de mogelijkheid kennis te maken met een van de vele rechtsgebieden waarbinnen wij actief zijn. Je doet juridische kennis en ervaring op door mee te werken in de praktijk. Daarnaast ga je mee naar besprekingen en zittingen, je volgt lezingen en bent aanwezig bij jurisprudentielunches. Natuurlijk ben je ook uitgenodigd voor de vele sociale activiteiten die wij voor onze medewerkers organiseren. Wij zorgen voor goede begeleiding en continue feedback, want daar leer je van.

Solliciteren

Succesvol zijn bij Dentons betekent het beste uit jezelf willen halen, creatief en ‘out of the box’ denken en jezelf durven zijn. Daarom kijken we in ons selectietraject niet alleen naar studieresultaten, maar letten we er vooral op of jouw persoonlijkheid en (commerciële) vaardigheden aansluiten op onze visie. Voor enthousiaste advocaten, fiscalisten en notarissen die vanaf dag 1 ondernemerschap tonen en met ons willen bouwen aan het advocatenkantoor van de toekomst is altijd plek.

Ben jij nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden binnen Dentons? Neem contact op met onze Recruiter Brenda de Smet via recruitment.amsterdam@dentons.com of meld je aan voor een van onze kennismakingsactiviteiten via onze website.