Simmons & Simmons

Een collegiale, energieke omgeving en een persoonlijke benadering: stap het kantoor van Simmons & Simmons Amsterdam binnen en je merkt direct dat wij het graag nét even anders aanpakken. Ja, we zijn gevestigd op de Zuidas en ja, we behoren tot het internationale Simmons & Simmons netwerk van ruim 20 advocatenkantoren, maar in ons doen en laten zijn we verrassend Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Zo maken we onze groeiambitie waar.

Vanuit ons kantoor in Amsterdam in vier praktijkgroepen (Corporate & Commercial, Dispute Resolution, Employment en Financial Markets) voor cliënten uit uiteenlopende sectoren. Hoe divers ook in achtergrond en expertise, onze 140 collega’s zijn zonder uitzondering talentvolle, bevlogen en initiatiefrijke professionals. Samen vormen we een hecht team, dat kansen durft (!) te creëren en benutten. Ben jij net zo talentvol, gedreven en ondernemend? Wil jij leren en groeien in een uitdagende omgeving? Dan zouden we zomaar een match kunnen zijn!

Wij zijn namelijk altijd op zoek naar talent dat onze gedrevenheid en liefde voor het vak deelt. Bij Simmons & Simmons zijn er verschillende mogelijkheden om als student kennis te maken met een van onze praktijkgroepen. Het gehele jaar door bieden wij ruimte voor student-stages, werkstudentschappen of bijbanen als administratief assistent. Kijk voor meer informatie op www.joinsimmons.com of neem contact op met onze Campus Recruiter Emmy Pinckaers via emmy.pinckaers@simmons-simmons.com of 06 57 63 81 84.

Simmons Logo