Simmons & Simmons

Een collegiale, energieke omgeving en een persoonlijke benadering: stap het kantoor van Simmons & Simmons Amsterdam binnen en je merkt direct dat wij het graag nét even anders aanpakken. Ja, we zijn gevestigd op de Zuidas en ja, we behoren tot het internationale Simmons & Simmons netwerk van ruim 20 advocatenkantoren, maar in ons doen en laten zijn we verrassend Nederlands: nuchter en ondernemend, betrokken en innovatief. Zo maken we onze groeiambitie waar.

Vanuit ons kantoor in Amsterdam in vier praktijkgroepen (Corporate & Commercial, Dispute Resolution, Employment en Financial Markets) voor cliënten uit uiteenlopende sectoren. Hoe divers ook in achtergrond en expertise, onze 140 collega’s zijn zonder uitzondering talentvolle, bevlogen en initiatiefrijke professionals. Samen vormen we een hecht team, dat kansen durft (!) te creëren en benutten. Ben jij net zo talentvol, gedreven en ondernemend? Wil jij leren en groeien in een uitdagende omgeving? Dan zouden we zomaar een match kunnen zijn!

Kijk voor meer informatie op www.joinsimmons.com of neem contact op met onze Junior Recruiter Charon Bakker via charon.bakker@simmons-simmons.com of 06- 57 63 81 84.

Simmons Logo