Rabobank

Samen sta je sterker en bereik je meer dan alleen. Dat is in het kort onze coöperatieve gedachte. Wat we bereikt hebben? We zijn uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare en innovatieve financiële dienstverleners ter wereld, met duurzame klantrelaties en oog voor de samenleving. Een coöperatieve bank waar betrouwbaar en succesvol zaken doen hand in hand gaan. Met onze wortels in Nederland, zijn we inmiddels ook in ruim 40 andere landen actief. Onze medewerkers zorgen voor duurzame relaties met (internationale) klanten. Zo realiseren we onze ambities en werken we aan de toekomst.

Legal Counsel bij Rabobank

Bij ons maak je deel uit van een internationaal juridisch netwerk. In ons kantoor in Utrecht, op steenworp afstand van Centraal Station, werken meer dan 200 collega’s bij Rabobank Legal. Samen werken wij aan het bankieren van de toekomst. We houden ons uiteraard bezig met de juridische aspecten van het in- en uitlenen van geld; de kernactiviteit van onze bank. Maar onze werkzaamheden zijn veel breder. De wijzigingen binnen en buiten Rabobank volgen elkaar in rap tempo op en beïnvloeden ons dagelijks werk in grote mate.

Wij zijn betrokken bij innovatieve en technologische ontwikkelingen (FinTech), de implementatie van financiële wet- en regelgeving en bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Verder adviseren wij de Groepsdirectie over bijvoorbeeld ondernemingsrechtelijke onderwerpen, zijn wij betrokken bij interne onderzoeken, adviseren we over de oprichting van en participatie in joint ventures en houden wij ons bezig met het afstoten of aankopen van strategische belangen. Ook het contractenrecht, arbeidsrecht en het meer traditionele litigation werk (via onze inhouse advocaten) behoren tot onze expertise. Welk aandachtsgebied je ook kiest, je ziet altijd direct hoe jouw advies uitwerkt in de (Rabobank) praktijk.

Kennismaken?

Wil je ontdekken waar jouw hart ligt? De advocatuur in, of toch nóg wat dichter bij het vuur? Rabobank biedt jou de mogelijkheid om via een studentstage kennis te maken met de dagelijkse praktijk van een Rabo-legal- counsel. Via de link https://rabobank.jobs/nl/student-en-starter/ vind je onze vacature(s) en kan je meteen online solliciteren!