Clifford Chance

Wat Clifford Chance anders maakt? Een écht internationaal netwerk, een unieke sfeer en de beste opleiding via The Academy.

Ons kantoor
Bij Clifford Chance werken wereldwijd 3500 advocaten verspreid over 33 kantoren in 22 landen. Wij bieden internationaal juridisch en zakelijk advies, op basis van specialistische lokale kennis. Op ons kantoor in Amsterdam werken ongeveer 150 advocaten, notarissen en fiscalisten aan transacties en opdrachten voor (inter)nationale ondernemingen en financiële instellingen. We streven ernaar juridische dienstverlening te bieden van de allerhoogste kwaliteit. Daartoe beschikken we over de secties Global Financial Markets, Corporate, Employment & Pensions, Litigation & Dispute Resolution, Tax en het Notariaat. Je vindt ons in een monumentaal pand in hartje Amsterdam, waar we je in drie jaar tijd opleiden tot een advocaat van wereldniveau.

Opleiding
Werken bij Clifford Chance betekent op scherp staan om het beste uit jezelf te halen en jezelf continu uit te dagen. Sinds 2000 beschikken wij over ons eigen internationale opleidingsinstituut: The Clifford Chance Academy. The Academy verzorgt wereldwijd inhoudelijke en competentiegerichte trainingen. Onze medewerkers hebben daarmee toegang tot een uitgebreid nationaal en internationaal trainingsprogramma. Veel van deze trainingen vinden in het buitenland plaats.

Internationale samenwerking
Als beginnend advocaat bij Clifford Chance maak je deel uit van (inter)nationale teams die, afhankelijk van de zaak, steeds wisselend zijn van samenstelling. Doordat er veel aan grensoverschrijdende transacties wordt gewerkt, heb je vanaf het begin intensief contact met je collega’s uit de diverse secties en van verschillende Clifford Chance kantoren wereldwijd.

Ontdek Clifford Chance
Wij zijn doorlopend op zoek naar advocaat-stagiaires, fiscalisten en kandidaat-notarissen. Het hele jaar door organiseren wij activiteiten om met ambitieuze studenten in contact te komen. Zo organiseren wij in mei onze driedaagse internationale masterclass: de Select Class.

Contact
Wil je meer weten over de mogelijkheden binnen ons kantoor of je aanmelden voor een van onze evenementen? Bezoek dan onze website https://careers.cliffordchance.com/amsterdam/

Wij hopen je binnenkort te ontmoeten!

205918-4-15325-v0.1 CC logo wit.png(10061011227.1)