Van Benthem & Keulen

Werken bij Van Benthem & Keulen betekent werken bij een van Nederlands toonaangevende kantoren. In 2019, 2021 en 2023 verkoos de MT1000 ons tot beste juridisch dienstverlener. Dit hoge niveau halen we alleen doordat wij oog hebben voor wat er in de markt speelt en door onszelf continu te ontwikkelen. Bij Van Benthem & Keulen ben je onderdeel van een hecht team, waarin we met en van elkaar willen leren. Van partner tot advocaat-stagiair en van secretaresse tot marketing manager. Want samen maken wij legal.

Van Benthem & Keulen is met ruim 100 juridisch professionals hét ambitieuze full servicekantoor in advocatuur en notariaat en heeft een permanente positie in de top 20 grootste kantoren van Nederland. Wij richten ons op grote en middelgrote ondernemingen en instellingen. Particulieren zijn wij graag van dienst op het gebied van het familie- en erfrecht en mediation. Ons kantoor is internationaal georiënteerd. Zo zijn wij lid van SCG Legal, een internationaal netwerk van meer dan 120 partnerkantoren in ruim 60 landen. In 2020 introduceerden wij onze podcast Licht op Legal en openden wij onze eigen studio van waaruit wij onze webinars en trainingen verzorgen.

Algemeen

Van Benthem & Keulen behoort al sinds 2012 tot de top 10 van snelst groeiende kantoren van

Nederland. Wij realiseren ons dat de toekomst van ons kantoor sterk wordt bepaald door de advocaat-stagiaires en kandidaat-notarissen die bij ons komen werken. Studenten en medewerkers die niet alleen het juridische vak uitstekend beheersen, maar die ook de vertaling kunnen maken naar de business context en oog hebben voor vernieuwing.

Werken bij Van Benthem & Keulen betekent werken in een omgeving waarin de cliënt centraal staat, waar je op topniveau werkt en waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling, goede verhoudingen en samenwerking. Bij Van Benthem & Keulen krijg je al vroeg in je carrière zelf klantcontact en eigen zaken. Met de opleidingen aan onze VBK-academy stellen wij je in staat om je in alle fases van jouw carrière te blijven ontwikkelen.

We weten dat er meer is dan werk alleen en hechten daarom veel waarde aan het ondernemen van gezellige activiteiten, bijvoorbeeld samen sporten. Dit bevordert ons gevoel van onderlinge verbondenheid. Een verbondenheid waar wij trots op zijn.

Wij zijn continu op zoek naar ambitieuze, getalenteerde studenten en wij bieden de mogelijkheid om als juridisch medewerker aan de slag te gaan of als student stage te lopen. Dit kan een brede stage of een focus stage zijn. Ook dit studiejaar organiseren wij diverse events om studenten kennis te laten maken met ons kantoor. Nieuwsgierig naar hoe wij legal maken? Ga naar www.vbk.nl/werkenbij