Wintertaling

Maak kennis met Wintertaling

Wintertaling is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam en bestaat al meer dan 10 jaar. Het team van 20 personen bestaat uit een mix van advocaten, juridisch medewerkers en ondersteunend personeel en biedt ondersteuning op het gebied van Corporate M&A, Bouwrecht & Vastgoedrecht en Geschillen & Insolventierecht. Tot onze klantenkring behoren nationale en internationale ondernemingen (midden en grootbedrijf), familiebedrijven en vermogende particulieren.

Wintertaling onderscheidt zich van andere advocatenkantoren door de open en informele bedrijfscultuur en zich niet te focussen op financiële doelen, maar zich te concentreren op hoe we klanten zo goed mogelijk kunnen bijstaan. Naast hard werken vinden we het belangrijk dat er ook tijd is voor ontspanning. Daarom  hebben we een pingpongtafel in de gang en worden er regelmatig borrels georganiseerd.

Onze structuur

Behalve een goede dienstverlener, ambieert Wintertaling een leuke, veilige en respectvolle werkgever te zijn waar professionals kunnen groeien. De nieuwe structuur maakt alle vaste medewerkers, advocaat of niet, mede-eigenaar. Dit betekent dat iedereen aandeelhouder is en deelt in de winst. De winstverdeling wordt in alle openheid bepaald door de algemene vergadering.

Ervaring opdoen bij Wintertaling

Het hele jaar door is Wintertaling op zoek naar student-stagiairs en regelmatig hebben wij vacatures open staan om als werkstudent de advocaten te ondersteunen bij hun werk. Vanaf dag één word je betrokken binnen ons team.

Als student-stagiair loop je 2 maanden, 5 dagen per week, stage bij ons op kantoor. Je maakt kennis met (één van) de secties. Je gaat samenwerken met de partners en de (junior)advocaten. Ze nemen jou mee in diverse juridische vraagstukken maar denk ook aan het assisteren bij het opstellen van processtukken.

De werkstudenten werken naast hun studie 2 of 3 dagen bij ons op kantoor. Je ondersteunt de advocaten met diverse werkzaamheden zoals het voorbereiden van memo’s, onderzoek naar jurisprudentie of wetgeving en je wordt betrokken bij lopende dossiers.

Vragen en informatie

Enthousiast geworden en wil je graag kennis maken? Dat kan! Scan onderstaande QR-code of ga naar onze website www.wintertaling.nl om ons kantoor nog beter te leren kennen. Je kunt ook direct contact opnemen met Sarina Langenberg via 020-2299209 of info@wintertaling.com

Logo-brief