Soft skills-dag

Woensdag 24 februari 2021 organiseert de AJB in samenwerking met Dentons de jaarlijkse soft skills-dag. Dit evenement staat volledig in het teken van het bijspijkeren van jouw soft skills! Wil jij weten hoe je jouw CV kan perfectioneren en de beste pitch moet geven? Meld je dan snel aan want de recruiters en advocaten van Dentons, een van de grootste advocatenkantoren ter wereld, willen jou hier graag bij helpen!

๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต?
Het evenement zal plaatsvinden via het platform Zoom. Je kan je opgeven voor het eerste of tweede dagdeel. Het eerste dagdeel is van 10:00-12:00 en het tweede dagdeel is van 14:00-16:00. Elk dagdeel zal bestaan uit twee rondes. Bij de eerste ronde wordt er aandacht besteed aan hoe je een perfecte pitch kan geven en krijg je de mogelijkheid vragen te stellen over je CV om deze te perfectioneren. Tijdens de tweede ronde krijg je de kans om verschillende kantoorgenoten van Dentons vragen te stellen over de verschillende rechtsgebieden en over Dentons zelf!

๐˜ž๐˜ข๐˜ข๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ฎ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ง๐˜ต ๐˜ด๐˜ฌ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ด-๐˜ฅ๐˜ข๐˜จ?
Tegenwoordig spelen soft skills een prominente rol bij de sollicitatieprocedures in het juridisch werkveld. Door je soft skills te ontwikkelen en verbeteren, zorg jij ervoor dat je een goeie indruk achterlaat bij je potentiรซle werkgever. Daarnaast biedt dit evenement de ideale gelegenheid om jou alvast klaar te stomen voor de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag, waar jij in contact kan treden met je potentiรซle werkgever. Kortom, waar wacht je nog op? Meld je snel aan!

๐˜๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ฌ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ?
Je kan je aanmelden door een e-mail te versturen naar info@deajb.nl. Zorg ervoor dat je een voorkeur doorgeeft voor de eerste of tweede sessie, je CV doorstuurt en je adresgegevens voor een kleine verrassing! Aanmelden is mogelijk tot en met maandag 15 februari 2021.

Let op! Er is zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar per dagdeel, dus geef je snel op!

Hopelijk zien wij jou 24 februari bij de soft skills-dag!