Digitale AJB

Dit jaar zal de AJB er anders uitzien dan voorgaande jaren. Vanwege de maatregelen en gezondheidsrisico’s rondom het coronavirus zit een fysieke Bedrijvendag er helaas niet in. Desondanks zijn wij als bestuur tezamen met onze commissies keihard aan het werk om toch een geslaagd evenement neer te zetten, maar dan in digitale vorm!

Hoe ziet een digitale AJB er dan uit? De deelnemers zullen voorafgaand aan de AJB toegang krijgen tot een digitaal platform: dé locatie van de AJB 2021.

Op dit platform is het mogelijk om op verschillende manieren kennis te maken met de partners van de AJB. 

We trappen de dag af met een symposium van niemand minder dan Koos Plooij. Hij is Officier van Justitie bij het Landelijk Parket, team Amsterdam. Zowel met de Amsterdamse als de Landelijke Recherche heeft hij de afgelopen 20 jaar veel onderzoeken gedaan naar liquidaties in het criminele milieu. Dit symposium is voor deelnemers via een livestream in het platform te volgen.

Na afloop van het symposium zijn er verschillende rondes waar partners voor interessante en leerzame workshops zullen zorgen. Ook kan het zijn dat jij geselecteerd bent door een van onze partners om een individueel gesprek aan te gaan. Door middel van dit gesprek kan jij als deelnemer de partner beter leren kennen en zij jou! 

Na deze workshops en gesprekken kan een lunch natuurlijk niet ontbreken. Samen met een partner van de AJB en een aantal medestudenten zal je gaan eten. Weliswaar online, maar omdat jullie allemaal een lekker lunchpakket thuis ontvangen, hopen wij dat jullie toch het gevoel krijgen dat je met z’n allen aan de lunchtafel zit! Na een ruime pauze zullen wij vervolgens de workshoprondes en gesprekken voortzetten. 

Is er na deze rondes nog een kantoor waar je graag meer over wilt weten? Zoek dit kantoor dan op bij de banenmarkt! Op het platform zal het mogelijk worden om meer te weten te komen over de partners door te scrollen over hun pagina’s. Hierop staat veel informatie over de kantoren. Daarnaast zullen er foto’s en filmpjes te vinden zijn, waardoor wij hopen dat jij een beter beeld krijgt van onze partners. 

De dag zal eindigen met een borrel. Neem een drankje uit het vooraf opgestuurde borrelpakket en praat nog even na met partners en medestudenten. Vergeet vooral niet om nog even bij de verschillende partners aan te sluiten en je laatste vragen te stellen!

Wij kijken nu al ontzettend uit naar vrijdag 23 april! 

Deelnemers zullen voorafgaand aan de AJB nog een mail ontvangen met alle informatie over de dag en een duidelijke uitleg over het digitale platform. Ook zullen deelnemers hun persoonlijke programma ontvangen, die daarna op de AJB zelf ook terug te vinden is in de digitale omgeving.

Geen kaartje? Helaas is de AJB uitverkocht en is het niet meer mogelijk om je aan te melden. Mocht je een plek op de wachtlijst willen, kan je mailen naar onze secretaris Luna Brom (secretaris@deajb.nl).