Functie: secretaris

SOLLICITATIES ZIJN GEOPEND!

Deze week komen alle bestuursleden aan het woord om te vertellen over hun bestuursjaar. Vandaag onze secretaris Luna:

Dit jaar heb ik de functie van secretaris vervuld binnen de Stichting AJB! Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het contact met partners en studenten en ben je het aanspreekpunt van de stichting. Daarnaast schrijf je de stukken voor de AJB en maak je notulen van de (bestuurs)vergaderingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het inplannen van vergaderingen en AJB-gerelateerde afspraken van het bestuur! 

Mijn absolute hoogtepunt dit jaar was het moment dat de AJB afgelopen was. Na hard werken en een stressvolle maar leuke dag konden we toen eindelijk terug kijken op een geslaagd evenement! Ik ben erg trots op mijn bestuursgenoten en de commissieleden dit jaar dat wij de eerste digitale editie van de AJB hebben neergezet. 

Ik zou iedereen aanraden om te solliciteren naar een functie binnen het 25ste AJB-bestuur! Het is een ontzettende leerzame ervaring. Zo leer je bijvoorbeeld om samen te werken met jouw bestuursgenoten. Daarnaast is de AJB een uitgelezen kans om te netwerken en is het natuurlijk een uitbreiding voor jouw CV. Het AJB-bestuur is parttime: daardoor is het naast de AJB, mits jij een goede planning hebt, ook mogelijk om jouw studiepunten te blijven behalen. 

Mocht je nog vragen hebben over mijn functie kan je altijd contact opnemen met mij via secretaris@deajb.nl of bel mij even op!

Solliciteer voor 7 juni voor de functie secretaris, penningmeester, bestuurslid PR/Marketing en bestuurslid Intern & Organisatie door je CV + motivatie te sturen naar secretaris@deajb.nl