Functie: penningmeester

SOLLICITATIES ZIJN GEOPEND!

Deze week komen alle bestuursleden aan het woord om te vertellen over hun bestuursjaar. Vandaag onze penningmeester Amber:

Mijn naam is Amber Meis en ik heb dit jaar de functie van penningmeester mogen vervullen. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën van de stichting, je stelt een balans op en doet elk kwartaal de Btw-aangifte. 

Daarbij is de penningmeester verantwoordelijk voor het opstellen van contracten met partners en betrokken bij de acquisitie. Het leuke aan penningmeester zijn is dat je betrokken wordt bij alle belangrijke beslissingen. 

Mijn hoogtepunt dit jaar was het neerzetten van een digitale AJB. Ik ben onwijs trots op hoe ons bestuur in een korte tijd alles heeft omgegooid om een digitale editie neer te zetten. Dit hebben wij gedaan met doorzettingsvermogen, creativiteit en teamwork. 

Ik kan de functie van penningmeester aan iedereen aanraden, het is onwijs leerzaam en je ontwikkelt handige vaardigheden, zoals het werken in een online-boekhoudprogramma. Daarbij leer je te werken als een team met je bestuursgenoten. Dit heb ik ervaren als iets heel waardevols. Bij vragen over de functie mag je altijd contact met mij opnemen. Verder zou ik zeggen: geef je CV (en jezelf) een boost en ga solliciteren!

Solliciteer voor 7 juni voor de functie secretaris, penningmeester, bestuurslid PR/Marketing en bestuurslid Intern & Organisatie door je CV + motivatie te sturen naar secretaris@deajb.nl