Functie: bestuurslid PR/Marketing

Deze week komen alle bestuursleden aan het woord om te vertellen over hun bestuursjaar. Vandaag onze bestuurslid PR/Marketing Noa Bouwer:

Mijn naam is Noa Bouwer. Dit jaar heb ik de functie van bestuurslid PR/Marketing vervuld. Als bestuurslid PR/Marketing ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van de content (templates voor de socials, flyers, banners, etc), de promotie van de evenementen en het beheer van de website en de sociale kanalen. Het leukste aan deze functie is dat je naast je theoretische studie ook creatief bezig kan zijn en daarnaast een commissie begeleidt!

Het absolute hoogtepunt met het bestuur was de digitale AJB. Ik ben enorm trots op hoe wij met zijn allen deze dag hebben neergezet. Het doel was om studenten en kantoren op een interactieve kennis te laten maken met elkaar. Ondanks dat dit virtueel moest, is dit enorm goed geslaagd!

Ik kan het iedereen aanraden om een bestuursjaar te doen bij de AJB. Het is gezellig, het geeft een boost aan je CV en je bouwt een netwerk op. Bovendien leer je er ontzettend veel vaardigheden. 

Solliciteer voor 7 juni voor de functie secretaris, penningmeester, bestuurslid PR/Marketing en bestuurslid Intern & Organisatie door je CV + motivatie te sturen naar secretaris@deajb.nl