Functie: bestuurslid Intern & Organisatie

SOLLICITATIES ZIJN GEOPEND!

Deze week komen alle bestuursleden aan het woord om te vertellen over hun bestuursjaar. Vandaag onze bestuurslid Intern & Organisatie Ophélie:

Mijn naam is Ophélie Dimmendaal en dit jaar heb ik de functie Intern & Organisatie binnen het bestuur mogen vervullen. Als bestuurslid Intern & Organisatie ben je verantwoordelijk voor alles wat komt kijken bij de organisatie en logistiek van het evenement. Zeker afgelopen jaar, het jaar van de eerste digitale editie, vereiste dat een hoop creativiteit en flexibiliteit. In de praktijk ben ik afgelopen jaar bezig geweest met het maken van het draaiboek, de indeling van studenten en partners, de opbouw van het online platform, het regelen van de catering en nog veel meer. Het is een jaar waarin je wordt uitgedaagd om veel verschillende ballen hoog te houden en tegelijkertijd duidelijk te communiceren, zowel intern als met verschillende externe partijen. Kortom een veelomvattende functie waar je in ondersteund wordt door de organisatiecommissie. Dankzij hen en het bestuur kunnen we met trots terugkijken op een geslaagde digitale editie dit jaar. Dit is dan ook precies de reden dat ik een bestuursjaar bij de AJB kan aanraden; samen met een fantastische groep mensen werk je een jaar lang intensief samen om de AJB een zo groot mogelijk succes te laten worden. Dit resulteerde niet alleen in groei op persoonlijk en professioneel gebied maar ook goede vriendschappen.

Solliciteer voor 7 juni voor de functie secretaris, penningmeester, bestuurslid PR/Marketing en bestuurslid Intern & Organisatie door je CV + motivatie te sturen naar secretaris@deajb.nl