De PR/Marketingcommissie en de Organisatiecommissie

๐š‚๐™พ๐™ป๐™ป๐™ธ๐™ฒ๐™ธ๐šƒ๐™ด๐™ด๐š ๐™ฝ๐š„

๐—ฃ๐—ฅ/๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
Als lid van de PR/Marketingcommissie help je het bestuurslid PR/Marketing bij het uitvoeren van het promotieplan. In de commissie zullen we met z’n allen brainstormen over ideeรซn met betrekking tot de promotie van de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag zelf, maar ook met betrekking tot de deelnemende partners. Als commissielid ben je medeverantwoordelijk voor het ontwerpen van content voor zowel het drukwerk als voor de socials. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het maken van de nieuwsbrieven voor op de website en ontwerpen wij de AJB truien. Dus heb jij affiniteit met sociale media, kun jij goed met Canva overweg, weet jij toevallig alles van fotografie en Adobe Photoshop of ben jij nou eenmaal een creatieveling? Dan is de PR/Marketingcommissie wellicht iets voor jou. Voor vragen kun je contact opnemen met Rosaline Hoek +31645177763 of via Instagram DM (@de_ajb).

๐—ข๐—ฟ๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐˜€๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฐ๐—ผ๐—บ๐—บ๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ถ๐—ฒ
Als lid van de Organisatiecommissie ben je medeverantwoordelijk voor de organisatie van de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag. Als commissielid krijg je specifieke taken met betrekking tot de organisatie van de dag zelf toebedeeld, maar zul je daar ook een zekere mate van vrijheid in krijgen. De organisatiecommissie heeft bijvoorbeeld een belangrijke rol bij het maken van de persoonlijke programma’s voor de studenten en bij het samenstellen van het draaiboek. Heb jij affiniteit met het organiseren van events, is bij jou altijd alles tot in de puntjes geregeld of ben jij gewoonweg een harde werker? Dan is de Organisatiecommissie wellicht iets voor jou. Voor vragen kun je contact opnemen met Celine van de Rosiรจre +31625319278.

Mocht je naar aanleiding van deze post nog vragen hebben over รฉรฉn of beide commissies, dan kun je altijd een DM sturen via Instagram. Solliciteren kan vanaf nu door jouw cv en motivatiebrief te sturen naar ๐šœ๐šŽ๐šŒ๐š›๐šŽ๐š๐šŠ๐š›๐š’๐šœ@๐š๐šŽ๐šŠ๐š“๐š‹.๐š—๐š•. De sollicitaties staan open tot en met maandag 20 september 2021.