Aanmeldingen geopend

Klik hier om direct naar het aanmeldformulier te gaan.

De aanmeldingen voor de Amsterdamse Juridische Bedrijvendag 2022 zijn geopend! Dit jaar staat de dag gepland op vrijdag 18 maart 2022. Deze 25e editie zal plaatsvinden in het Hilton te Amsterdam.

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma vangt aan met een voorwoord van de voorzitter en een symposium, waarbij er meerdere interessante sprekers aan het woord zullen komen. Hierna volgen de workshoprondes, de individuele gesprekken en de netwerklunch. Na de lunch is het tijd om een aantal partners beter te leren kennen tijdens de talkshow. Vervolgens staat er een banenmarkt op de planning. De dag zal worden afgesloten met een borrel.

Waarom moet je deelnemen?

De Amsterdamse Juridische Bedrijvendag biedt studenten de uitgelezen kans om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt in het juridisch werkveld. Ontdek welk bedrijf het beste bij jou past door op een laagdrempelige manier in contact te komen met jouw potentiële toekomstige werkgever!

Belangrijke informatie

Het evenement kost €7,50. Hier krijg je heel veel informatie en inspiratie voor jouw verdere loopbaan voor terug. Daarnaast zorgen wij voor een uitgebreide lunch en zullen wij de dag afsluiten met een borrel. Aan het einde krijg je een goodiebag mee naar huis. Meld je snel aan via het aanmeldformulier op onze website. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Mocht je nog vragen hebben, stuur dan een mail naar info@deajb.nl