Functie: voorzitter

SOLLICITATIES ZIJN GEOPEND!

Deze week komen alle bestuursleden aan het woord om te vertellen over hun bestuursjaar. Al hoewel het niet mogelijk is om te solliciteren voor de functie voorzitter, deelt Amina graag haar ervaringen met betrekking tot een bestuursjaar bij de AJB:

Mijn naam is Amina Sehovic en als afgevaardigde vanuit JFAS heb ik afgelopen editie de functie van voorzitter mogen vervullen. Als voorzitter van de AJB ben je belast met de algehele leiding van de stichting. Je begeleidt en ondersteunt de rest van het bestuur. Je draagt onder andere zorg voor de acquisitie, hebt contact met de partners en verzorgt het openingswoord op de AJB zelf. Mijn absolute hoogtepunt van het jaar was dat, ondanks de huidige corona pandemie, we tezamen een succesvolle editie hebben weten neer te zetten. Hiervoor is flexibiliteit, creativiteit en gedrevenheid nodig. Dit, tezamen met een groep fantastische mensen om mij heen hebben ervoor gezorgd dat het een onvergetelijk jaar was. Om deze reden zou ik een bestuursjaar bij de AJB dan ook zeker aanraden. Je leert intensief met elkaar samen te werken, maakt de praktijk van dichtbij mee en houdt er een groot netwerk op na. Dus, waar wacht je nog op?

Solliciteer voor 7 juni voor de functie secretaris, penningmeester, bestuurslid PR/Marketing en bestuurslid Intern & Organisatie door je CV + motivatie te sturen naar secretaris@deajb.nl